Loading...
menu

Postna Kolacja Bufetowa  - Wielka Sobota - 31 marca 2018

Bufet zimny
Roladka z łososia
Śledź z jabłkami
Śledź z ananasem w curry
Śledź ze śliwkami
Sałatka jarzynowa
Sałatka z ciecierzycą i warzywami/
Pasztet rybny i chutney z cebuli
Terrina z koziego sera
Jajka faszerowane grzybami, chrzanem, pomidorami

Bufet ciepły
Krem chrzanowo czosnkowy
Strudel rybny/
Pstrąg w ziołach
Zapiekanka ziemniaczana
Gotowane warzywa
Kasza
Buraki zasmażane
Surówka z białej kapusty

Bufet słodki
Sernik kawowy
Ptysie z kremem waniliowym
Strucla orzechowa

Napoje
Kawa, herbata, woda

Cena - 145 PLN/osoba

 

Świąteczna Kolacja Bufetowa – Wielkanoc - 1 kwietnia 2018

Bufet zimny
Schab pieczony
Galaretki drobiowe
Pasztet wołowo - wieprzowy
Pieczony boczek
Śledź w winie
Oscypek z żurawiną
Sałatka z kurczakiem i anchois
Pieczony rostbef z majonezem ziołowym

Bufet ciepły
Żurek wielkanocny
Bulion drobiowy z kluseczkami
Duszona wieprzowina w sosie własnym
Confitowana noga z kaczki z jabłkami
Łupacz w duszonych warzywach
Ryż
Pieczone ziemniaki
Kapusta w pomidorach

Bufet słodki
Strudel z jabłkami
Tarta kokosowa/
Torcik pomarańczowo – czekoladowy
Makowiec

Napoje
Kawa, herbata, woda, soki

Cena - 165 PLN/osoba

 

MENU - PDF

REZERWACJA:

bankiety@jordan.pl
T: +48 12 354 59 54